Painetun ilmaiskirjallisuutemme luettelo:
John Blanchard: Perimmäisten kysymysten äärellä

Terveys, talous, perhe, tulevaisuus – elämä on täynnä kysymyksiä.

Osa niistä on hyvinkin syvällisiä: kuka minä olen? Miksi olen olemassa? Mihin olen matkalla? Onko elämällä mitään tarkoitusta?

Kaikkein perimmäisimmät kysymykset koskevat kuitenkin Jumalaa. Onko Hän olemassa? Millainen Hän on? Voinko oppia tuntemaan Hänet ja kokea Hänen voimansa omassa elämässäni? Jos voin niin miten?

Tässä kirjasessa käsitellään kysymyksiä ihmisestä ja Jumalasta – ja annetaan lukijalle yksinkertaisia, selkeitä ja suoria vastauksia.

Lue se huolellisesti, sillä se voi muuttaa elämäsi – pysyvästi. 31 sivua.

(saatavana suomen, ruotsin, englannin, venäjän, eestin ja norjan kielillä)

John Blanchard: Missä Jumala oli syyskuun 11.?

11. syyskuuta 2001 terroristit kaappasivat neljä reittikonetta Yhdysvalloissa. Kaksi niistä iskeytyi päin World Trade Centerin kaksoistorneja New York Cityssä ja kolmas Pentagoniin Washington D.C.:ssä. Neljännen koneen matkustajat taistelivat kaappaajien kanssa, mutta kone rysähti maahan Pennsylvaniassa surmaten kaikki kyydissä olleet.

Historian tuhoisimmassa terroristihyökkäyksessä maailman korkein rakennus oli kutistettu kivimurskaksi ja lähes 3 000 ihmistä räjähtäneet tai murskautuneet kuoliaiksi. The Times kutsui sitä ”päiväksi, joka muutti nykyaikaisen maailman”. Toinen sanomalehti julisti: ”Historia ei tule enää koskaan ennalleen”. CNN Time Warnerin kyselyssä kolme kuukautta myöhemmin 73% haastatelluista sanoi: ”Se on muuttanut kaiken ikuisesti”.

Samalla kun media kihisi spekuloinneista kuinka tällainen saattoi tapahtua ja mitä jälkiseuraukset saattaisivat olla, monet ihmiset esittivät väistämättömän kysymyksen: Missä Jumala oli syyskuun 11.?

Vastaus saattaa yllättää sinut … 34 sivua.

(saatavana suomen ja englannin kielillä)


H. A. Ironside: He eivät ikinä huku

Mitä Raamattu sanoo uskovan ikuisesta turvallisuudesta?

Kun ihminen on kerran aidosti kääntynyt Vapahtajan puoleen, syntynyt uudesti Jumalan Sanan ja Hengen kautta ja saanut uuden elämän ja luonnon, voiko hän enää koskaan sen jälkeen menettää pelastustaan?

Monet vilpittömät kristityt ovat sitä mieltä, että uskova voi menettää pelastuksensa, kun taas eräät toiset ovat yhtä vahvasti vakuuttuneita siitä, ettei se ole mitenkään mahdollista.

Tässä kirjasessa tutkitaan huolella, mitä Raamattu aiheesta sanoo, ja annetaan vahvat perusteet opille uskovan ikuisesta turvallisuudesta sekä vastataan muutamiin yleisimpiin tätä oppia vastaan esitettyihin väitteisiin. 39 sivua.

(saatavana suomen ja englannin kielillä)


Scott M. Huse: Evoluution romahdus – kehitysopin tieteellinen harha

Vuonna 1859 Charles Darwinin "Lajien Synty" esitti teorian, joka muutti maailman. Darwinin luonnontieteellinen hypoteesi elämänmuotojen syntymisestä luonnollisen valinnan kautta on pyyhkäissyt läpi tiedemaailman ja käynyt itsestäänselvyydeksi nykyihmiselle, vaikka sillä ei ollut minkäänlaista tieteellistä tukea vuonna 1859, eikä sillä ole sitä vieläkään. Vakuuttavat tieteelliset todisteet eivät olleetkaan syy evoluutioteorian hyväksymiseen, vaan sen tarjoama vaihtoehto perinteiselle uskolle Kaikkivaltiaan Luojan suorittamaan luomiseen.

Se mitä ihminen uskoo elämän alkuperästä vaikuttaa ratkaisevasti hänen päämääriinsä ja moraalisiin arvoihinsa. Jos olemme olemassa vain sokean sattuman seurauksena, kuten ateistinen kehitysfilosofia opettaa, silloin elämällä ei ole muuta tarkoitusta kuin olemassaolon taistelu. Evoluutioteoria on pettänyt useimpia ihmisiä enemmän kuin he käsittävätkään ja aiheuttanut mittaamatonta yhteiskunnallista vahinkoa. On aika katsoa tieteellisiä todisteita kriittisesti.

Tohtori Husen kirja on ollut myyntimenestys Yhdysvalloissa. Sen ansio on historian kiinnostavimpien kysymysten käsitteleminen selkeällä maallikkokielellä. 164 sivua.


William MacDonald: Todellinen opetuslapseus

Todellinen kristillisyys on kokonaista antautumista Herralle Jeesukselle Kristukselle.

Vapahtaja ei etsi miehiä ja naisia, jotka luovuttavat Hänelle vapaailtansa – tai viikonloppunsa – tai eläkevuotensa. Päinvastoin Hän etsii niitä, jotka haluavat antaa Hänelle ensimmäisen sijan elämässään

Ei mikään vähempi kuin ehdoton antautuminen voi olla sopiva vastaus Hänen uhriinsa Golgatalla. Tätä ihmeellistä, jumalallista rakkautta ei milloinkaan voisi tyydyttää vähempi kuin meidän sielumme, elämämme, kaikkemme. 71 sivua.


Oswald J. Smith: Jumalan pelastus

Suunniteltu ennen maailman perustamista – toteutettu kun aika oli täytetty.

Luotatko sinäkin uskonnolliseen elämääsi pelastuaksesi? Silloin sinulla on väärä toivon ankkuri. Et tunne vielä Kristusta.

Jos uskonto pelastaa, niin miksi Kristus kuoli? Golgata oli tarpeeton, jos uskontokin voi pelastaa. Ei, ystäväni, on vain yksi Pelastaja, ei uskonto, vaan Kristus.

Selkeä esitys jokaisen ihmisen tärkeimmästä tarpeesta. 140 sivua.


Bruce Cottrill: Pyhän Hengen Työstä

Tämän lehtisen tarkoitus on pyrkiä lyhyesti selvittämään, mitä Raamatussa opetetaan Pyhän Hengen työstä. Nykyään tästä aiheesta opetetaan paljon sellaista, mikä perustuu ihmisten kokemuksiin – ja joskus sellaisiinkin kokemuksiin, jotka ovat täysin ristiriidassa Pyhän Hengen innoittaman Jumalan Sanan kanssa. 12 sivua.

John MacArthur Jr.: Totuus kielillä puhumisesta

Noin 100 vuotta sitten syntyi helluntaiherätyksen nimellä tunnettu liike, joka väittää kielillä puhumisen armolahjan palanneen kristillisyyteen. Nyt karismaattisen liikkeen ääriryhmät väittävät Pyhän Hengen olevan joidenkin hyvin outojen hengellisten kokemusten takana. Mistä on kysymys? Elämmekö Jooelin profetian lupaamaa Hengen vuodattamisen aikakautta? Onko Jumala elvyttänyt apostolisen ajan ihmelahjat kuten kielet, kielten selittämisen, parantamisen ja tulevaisuuden profetoimisen, "lopun ajan seurakunnan" varustukseksi – vai todistammeko maailmanlaajuista eksytystä? On aika tutkia uudelleen tämän nykyisen kielilläpuhumisilmiön tuntomerkkejä ja katsoa, kestääkö se raamatullisen tarkastelun.

Tämä ainutlaatuinen, tiukasti Raamattuun pitäytyvä tutkielma tulkitsee huolella Paavalin ensimmäisen korinttolaiskirjeen laajasti väärin ymmärretyn opetuksen kielten armolahjasta. Samalla se tulee vastaan sanomattomasti paljastaneeksi nykyisen karismaattisuuden aidolle kristinuskolle vieraat vaikutteet. Aiheensa arkaluonteisuudesta huolimatta se on kirjoitettu rakkaudellisesti ja Kristuksen ruumista, yleismaailmallista seurakuntaa, rakentavasti. 161 sivua.


Traktaatit:

* William MacDonald: Raamatun Tärkeimmät Liitot

* William MacDonald: Kristuksen tulemuksen vaiheet

* William MacDonald: Herran päivä / Kristuksen päivä / Jumalan päivä

* William MacDonald: Laki ja Armo

* William MacDonald: Kaksoistäyttymykset

* William MacDonald: Pelastuksen kolme aikamuotoa

* William MacDonald: Perusperiaatteet ja toissijaiset seikat

* William MacDonald: Pelastus ja palvelus

* William MacDonald: Raamatun salaisuudet

* William MacDonald: Kristittyjen kokoontumisesta

* William MacDonald: Vanhurskauttamisen osa-alueet

* William MacDonald: Pyhityksen eri lajit

* William MacDonald: Seurakunta ja valtakunta

* William MacDonald: Oikeuden ja vanhemman anteeksiantamus

* William MacDonald: Asema ja Käytäntö

* William MacDonald: Seitsemän Tuomiota

* William MacDonald: Sukulaisuussuhde ja yhteys

* William MacDonald: Kristuksen kirkkaus

* William MacDonald: Kielillä puhuminen ...

* William MacDonald: Ikuinen Elämä

* Douglas J. H. Mowat: Universaaliseurakunta / Paikallisseurakunta

* Douglas J. H. Mowat: Raamatun todistus Kristuksen Jumaluudesta

* Douglas J. H. Mowat: Voisiko rakastava Jumala tuomita ihmisiä helvettiin?

* Douglas J. H. Mowat: Epäaito uskoontulo ja väärä evankeliointi

* Douglas J. H. Mowat: Pyhän Hengen kaste

* Douglas J. H. Mowat: Pyhän Hengen sinetti

* Douglas J. H. Mowat: Milloin sait Pyhän Hengen?

* Douglas J. H. Mowat: Kantoiko Herra Jeesus sairautemme ristillä?

* Brian Gunning: Käytännöllinen pappeus

* David Dunlap: Onko olemassa jokin kaava?

* David Dunlap: Seurakuntamalli nykyajalle

* George Cutting: Turvallisuus, varmuus ja nautinto

* H. A. Ironside: Viisi kuvaa Kristuksesta

* Norman W. Crawford: Seurakunnan seitsemän kokousta

* T. Ernest Wilson: Valtakunnan vertaukset

* William MacDonald: Erilaiset aikakaudet


Ylläolevaa ilmaista kirjallisuutta voitte pyytää ilmoittamalla yhteystietonne... ...tänne